Word LP Tent dealer!

 

Met de producten van LP Tent haalt u kwaliteitsproducten binnen. Verhoog eenvoudig de omzet en verbreed je assortiment. Ideaal wanneer de specialisatie ligt binnen een niche-markt van een bepaalde sport. Maar ook voor marketing- en promotiebureaus, beursstand bedrijven, tuincentra of een sportwinkel. Zowel online als offline. Door de flexibiliteit en kwaliteit van onze producten en diensten zijn wij als geen ander in staat de wensen en behoeften van u en uw klanten te vervullen.

 

LP Tent Benelux biedt aan onze dealers een uitstekende After Sales Service. Uiteraard zit op al onze producten minimaal een jaar garantie. Hetzelfde geldt voor technische ondersteuning op de producten van LP Tent. Reserveonderdelen leveren wij direct uit voorraad.

 

Wij maken gebruik van adviesverkoopprijzen. Voor onze dealers en wederverkopers betekent dit dat zij een goede marge hebben op al onze producten.

 

Het dealerprogramma van LP Tent staat voor:

 

• Fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar
• Snelle service en leveringen
• Vertegenwoordigers op de weg
• Levering uit voorraad
• Eigen technische dienst
• Grafische dealerondersteuning voor folders en of website

 

Door het grote stijgende succes van LP Tent wereldwijd zijn wij nog steeds op zoek naar dealers of wederverkopers in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn specifiek op zoek naar dealers of wederverkopers die in een bepaalde markt of niche operen. Wilt u als dealer of wederverkoper deel uitmaken van het succes van LP Tent Benelux en profiteren van onze interessante voorwaarden? Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op via info@vvep.nl voor meer informatie en dealervoorwaarden. Bellen kan natuurlijk ook: 0412 481 740.

 

Wij hopen u spoedig als LP Tent dealer te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronnie en Leon van Vugt