Word wederverkoper!


Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw online of offline productportfolio met ons assortiment tafellinnen, statafelrokken, buffetrokken en accessoires= Wij bieden u de mogelijkheid om deze producten uit ons assortiment tegen aantrekkelijke kortingen aan uw klanten aan te bieden. Wij werken hierbij met een aantal verschillende partnermodellen:


Partnermodel 1: Shop in Shop

Wij kunnen in overleg met u een assortiment van onze producten bij u in het schap leggen. U verkoopt de producten en rapporteert de verkopen aan ons. Aan de hand van uw verkopen vullen wij de voorraad direct weer aan en factureren wij de verkochte producten aan u. Uw voordeel is dat u geen investeringen hoeft te doen en daardoor geen risico's loopt. Daarbij heeft u ook geen voorraadkosten.


Partnermodel 2: Dropshipping: Hoe werkt het?

Uw klanten bestellen bij u de gewenste producten. Deze bestelling stuurt u vervolgens door naar ons en wij verwerken en versturen voor u de order naar uw klant onder vermelding van uw bedrijfsnaam!

Op deze manier hoeft u zelf geen voorraad op te slaan, loopt u geen risico, betaalt u geen verpakkingsmateriaal en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Ideaal toch? Indien u wel uw eigen verpakkingsmateriaal wenst, dan kun u deze gewoon aan ons aan leveren. Daarnaast wordt vrijwel iedere bestelling, mits voorradig en voor 16.00 uur geplaatst, dezelfde dag verstuurd!


Geïnteresseerd in onze partnermodellen?

Als u geïnteresseerd bent in één van onze partnermodellen, neem dan contact met Ronnie van Vugt, Sales Benelux via ronnie@vvep.nl.