Verzenden en bezorgen

Alle prijzen die op www.vvep.nl worden gehanteerd zijn altijd exclusief BTW en verwijderingsbijdrage. Het enige dat het totaalbedrag nog kan verhogen, zijn de verzendkosten. De verzendkosten worden pas berekend aan de hand van de adresgegevens die u invult op de betalingspagina.

Klanten binnen de EU, maar buiten Nederland, meteen geldig BTW-nummer en -inschrijving kunnen wij voorzien van producten tegen een 0% BTW-regeling. Dit kunt u als klant ook ingeven op onze betalingspagina. Wanneer u van deze optie gebruik wenst te maken zijn wij verplicht de producten op te sturen of aan een rechtspersoon mee te geven in onze vestiging. Wanneer u producten verstuurd wilt hebben, kan dit enkel naar het adres waarop uw BTW-nummer is geregistreerd. Indien u producten wilt afhalen, dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen en een vervoersverklaring te ondertekenen.

 

Berekening verzendkosten

Over online bestellingen worden verzendkosten berekend. Dit gebeurt aan de hand van de bestelde artikelen en het adres dat u aan ons doorgeeft. Op de betalingspagina zullen de verzendkosten worden weergegeven. U kunt daar ook de keuze maken om de producten in ons magazijn te Schaijk af te halen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 18.00 geopend.


Van Vugt Event Products kent vijf vormen van verzendmethoden

  • Verzending via PostNL Pakketten
  • Verzending via DPD tot 30 kilo
  • Verzending via Ad Dollevoet Cargo (grote pakketten zwaarder dan 32 kg en pallets)
  • Afhalen magazijn Schaijk
  • Bezorging door onze medewerkers op afspraak


Bezorging op zaterdag

Bestellingen die door PostNL of door onszelf worden geleverd, kunnen ook op zaterdag bezorgd worden. Alle andere vervoerders leveren alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag).


Online tracken van de bestelling

Alle bestellingen die via PostNL worden bezorgd, zijn voorzien van een Track & Trace-nummer. Dit Tracking-nummer vindt u in de e-mail die wij u toezenden zodra de bestelling is verzonden. Op de trace-website van PostNL kunt u met dit nummer uw bestelling volgen. Voor de andere methodes dient u onze klantenservice te bellen.


Niet thuis?

Wanneer de vervoerder bij aflevering niemand aantreft, wordt de zending de volgende (werk)dag nog een keer opnieuw aangeboden. Wordt deze levering ook gemist? U kunt het product binnen drie weken na leverdatum op het postkantoor afhalen waar u met pin kunt betalen.


Vertraging!

PostNL doet in uitzonderlijke gevallen iets langer over de verwerking van een bestelling. In plaats van 24 uur kan dit een dag of een aantal dagen langer duren. Ons streven blijft altijd om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Indien u uw bestelling drie werkdagen na verzending nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via +31 (0)412-481740.


Snel leverbaar / Leverbaar binnen x dagen / weken

Van Vugt Event Products streeft ernaar dat artikelen die u voor 16.00 uur besteld en onder de 10 kilo blijven dezelfde dag nog uit te leveren. Voor producten zwaarder dan 10 kilo of bezorging buiten Nederland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 werkdagen.


Mocht uw product helaas niet op voorraad zijn of u heeft een product op maat besteld, dan plaatsen wij dezelfde werkdag nog bij de leverancier een bestelling. Onze leveranciers hebben diverse gemiddelde levertijden. Bij ieder product is te zien hoe lang het gemiddeld gaat duren voordat het product bij u geleverd kan worden. Let op: dit is een gemiddelde, berekend over de afgelopen 120 dagen.


Ons magazijn in Schaijk hanteert dezelfde voorraad als die in de webshop wordt getoond. Als u een product wenst af te halen, dan is het verstandig om deze eerst te reserveren via de webshop of via de klantenservice. Zo bent u er zeker van dat het product voor u klaar ligt.