Veelgestelde Vragen (FAQ)


Is er uitleg voor de opbouw van de Easy Up Tent?

Voor de meeste Easy Up tenten en Vouwtenten hebben wij een demovideo online gezet. Hierin wordt het opzetten, afbreken en opbergen van de tent gedemonstreerd. Indien u een Easy Up tent of Vouwtent bij ons aankoopt dan zit er een korte instructieboekje bij met verder uitleg. Indien u snel en gemakkelijk een selectie van onze demovideo's wil bekijken, klik dan hier.

 

Kan ik ergens de producten bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om het grootste deel van ons assortiment te komen bekijken en te testen in onze showroom of op ons demonstratieterrein.
Wij werken uitsluitend op afspraak! U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of telefonisch via 0031(0)412-481740.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag op afspraak geopend van 09:00 tot 17:30. In sommige gevallen is het ook mogelijk om 's avonds of op zondag langs te komen.
Het adres van onze showroom en demonstratieterrein is:


Van Vugt Event Products
Hoogschaijksestraat 1
5374 EC Schaijk Nederland

 

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen op onze webshops staan standaard op exclusief BTW. Onder de exclusief BTW prijzen staat ook de prijs inclusief BTW vermeld. Indien u een offerte wenst te hebben, zijn wij u graag van dienst met het verlenen van een vrijblijvende offerte op maat.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Over online bestellingen worden verzendkosten berekend. Dit gebeurt aan de hand van de bestelde artikelen en het adres wat u aan ons doorgeeft. Op de betalingspagina zullen de verzendkosten worden weergegeven. U kunt daar ook de keuze maken om de producten in onze magazijn te Schaijk af te halen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 18.00 geopend.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Onze webshops bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Ideal
  • Pay Pal
  • Creditcard/mastercard
  • Maestro
  • Minitrix
  • Rembours
  • Vooruitbetaling
  • Betaling achteraf (in overleg)

Voor verdere informatie over onze betaalmogelijkheden klikt u hier!

 

Wanneer klacht melden?

U dient een klacht of beschadiging binnen drie dagen te melden. Mocht een van uw producten beschadigd zijn aangekomen of heeft u een klacht over een product omdat het een fabrieksfout betreft? Wij zullen uw klachten z.s.m. naar behoren afhandelen. Voor meer informatie over klachtenafhandeling en retourneren klikt u hier!


Levering in België?

Van Vugt Event Products levert ook in België, Frankrijk en Duitsland.


Heb ik garantie op mijn aankoop?

Wij geven standaard 1 jaar garantie op ons gehele assortiment. Voor verdere informatie klikt u hier!

 

Levert u ook aan particulieren?

Van Vugt Event Products is weliswaar een groothandel, maar wij leveren ook direct aan de particuliere sector. Als particulier kunt u nu ook genieten van de groothandelsprijzen.