Tafelrokken

Ga voor een warme uitstraling en speel in op de wensen van uw gasten!

Wilt u een geschikt tafelkleed of tafelrok kopen voor uw ruimte? Met ons complete en brede assortiment professionele tafelrokken behoort dit tot de mogelijkheden. Tover uw bestaande tafels om tot sfeerverhogende meubelstukken die perfect passen in de gewenste ambiance. Creëer een moderne sfeer met onze strakke stretch tafelrokken of ga voor een klassieke uitstraling met onze traditionele tafelrokken met plooi.

Bij het aanschaffen van tafelrokken heeft u de keuze in verschillende stoffen, plooien en afmetingen. Op deze pagina vindt u onder de volgende punten meer informatie. Meer hulp nodig om tot een juiste keuze te komen? Wij helpen u graag persoonlijk verder!

Zoek uit ons assortiment om het tafelkleed naar uw wens te kopen

1. Klik hier voor onze plooimethoden tafelrokken  
2. Klik hier voor onze classic stof voor geplooide tafelrokken  
3. Klik hier voor onze stretch stof voor standaard tafelrokken  
4. Klik hier voor onze jersey stof voor geplooide tafelrokken  
5. Klik hier voor onze afmetingen en modellen tafelrokken  

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina


Plooimethoden tafelrokken

Bij het aanschaffen van tafelrokken heeft u deze keuze uit verschillende plooimethodes. Elke plooimethode creëert een ander sfeer in uw horecazaal, restaurant of evenement. De benodigde hoeveelheid stof per plooimethode verschilt. Het percentage achter de plooimethode geeft aan hoeveel meter stof er nodig is voor een strekkende meter tafelrok. Bijvoorbeeld voor een meter tafelrok met plooimethode Boxpleat 250% is er 2,5 strekkende meter stof nodig. Dit beïnvloed de prijs van de diverse modellen tafelrokken. Onderstaand kunt u onze plooimethode vinden:

 


Classic

De classic stof bestaat 100% uit polyester en weegt 175 gram per m2. De classic stof is leverbaar in de volgende kleuren:

Let op! De kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Met name de donkere kleuren lijken donkerder dan in het echt. 

 

Stretch

De stretch stof bestaat 90% uit polyester en 10% uit lycra en weegt 200 gram per m2. De stretch stof is leverbaar in de volgende kleuren:

 

Let op! De kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Met name de donkere kleuren lijken donkerder dan in het echt.

 

Jersey

De Jersey stof bestaat 100% uit polyester en weegt 160 gram per m2. De Jersey stof is leverbaar in de volgende kleuren:

Let op! De kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Met name de donkere kleuren lijken donkerder dan in het echt.

 

 

 

Afmetingen en modellen tafelrokken

Bij het aanschaffen van tafelrokken heeft u de keuze voor drie varianten: tafelrokken, stretch tafelrok, gecombineerde tafelrok (combiskirting) en een standaard tafelrok.


Stretch tafelrokken:

De tafelrok stretch heeft een frisse moderne uitstraling. De tafelrok trekt u eenvoudig om de tafel heen waarmee uw tafel een strakke contour verkrijgt die ideaal past in een moderne sfeer. De stretch tafelhoezen worden geleverd inclusief een topcover en zijn verkrijgbaar in 19 kleuren met of zonder rits. De tafelhoes stretch kunt u ideaal combineren met de stretch stoelhoezen en statafelrokken.


Gecombineerde tafelrokken (combiskirtings):

De gecombineerde tafelrokken zijn tafelrokken die op maat zijn gemaakt voor een betreffende afmeting tafel. De tafelrok is vastgenaaid aan een tafelkleed. De voordelen van een combi-skirting ten opzichte van een normale tafelrok zijn dat met geen tafelklemmen of klittenband nodig heeft. Wij raden wel aan om ook voor een gecombineerde tafelrok nog een aparte tafelkleed te gebruiken voor bescherming van de combiskirting. De combiskirting is verkrijgbaar in de stoffen Classic en Jersey. Indien u de maat gaat opmeten adviseren wij u de rok net boven de grond(ongeveer 2 cm.) te laten hangen. U meet hiervoor vanaf de bovenkant van het blad tot aan de grond. Standaard hebben tafelrokken een hoogte van 73 cm.

 

Tafelrok of buffetrok:

Onze standaard tafelrokken hebben een hoogte van 73 cm en een standaard lengte van 410, 490 of 580 cm. Als aandachtspunt hierbij is dat de laatste 10 cm van de tafelrokken aan beide zijden klittenband hebben, waardoor u kunt doorrokken. De standaard tafelrokken zijn verkrijg-baar in de stoffen Classic en Jersey. Om de tafelrok te bevestigen aan uw tafel hebben wij diverse tafelklemmen met klittenband op voorraad. U kunt natuurlijk hiervoor ook onze rollen zelfklevende klittenband gebruiken.


Bijpassende tafels:

Voor uw tafelrokken heeft u natuurlijk ook passende tafels nodig. Van Vugt Event Products biedt voor de tafelrokken geschikte tafels aan. Statafels, inklapbare ronde en rechthoekige tafels en kunststof tafels. Voor meer informatie zie ons assortiment horecameubilair.