Statafelrokken

Op zoek naar een chique statafelrok?

Statafelrok kopen? De statafelrok, ook wel statafelhoes genoemd, is de ideale accessoire om uw statafel een compleet nieuwe uitstraling te geven. Met een statafelrok wordt uw statafel multi-inzetbaar: u hoeft alleen het model statafelrok aan te passen. Ga voor een strakke moderne sfeer en kies onze stretch statafelrokken! Op zoek naar een klassieke uitstraling? Kies dan voor onze traditionele variant met plooi.

Bent u ook op zoek naar een bijpassende statafel? Bekijk dan ook ons statafel assortiment.

Wilt u meer informatie over onze modellen en kleurmogelijkheden, lees dan hier verder. Staat de kleur die u graag wilt voor uw statafelrok er niet tussen? Neem contact met ons op. We kunnen altijd samen met je kijken of we deze op korte termijn voor u kunnen aanschaffen.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina


Statafelrokken en statafelhoezen


De statafelrok stretch

De statafelrok stretch heeft een frisse moderne uitstraling. De statafelrok trekt u eenvoudig om de statafel heen waar mee uw statafel een strakke contour verkrijgt die ideaal past in een moderne sfeer. De stretch statafelhoezen worden geleverd inclusief een topcover en zijn verkrijgbaar in 19 kleuren met of zonder rits.


De statafelhoes stretch kunt u ideaal combineren met de stretch stoelhoezen en tafelrokken. Een leuk bijkomstigheid van de stretch statafelrokken is dat u de statafelrokken en de topcovers kunt combineren in nieuwe kleurencombinaties. Klik hier voor onze stretch kleurenkaart. De stretch statafelrokken worden gemaakt van 200 gr/m stretchstof met de volgende samenstelling: 90% polyester en 10% lycra.
   

De statafelrok Jakarta

De welbekende traditionele statafelrok Jakarta is van oorsprong de meest verkochte statafelrok in Europa. De statafelrok Jakarta is uitgevoerd met een strik. U trekt de statafelhoes Jakarta eenvoudig om de tafel heen waarna u de poten van de statafel in de daarvoor bedoelde sokjes van de statafelrok steekt. Knoop de strik vast en uw statafel heeft een compleet nieuw uiterlijk. De statafelrok Jakarta is direct leverbaar in een vijftal kleuren. De statafelrok Jakarta is gemaakt van de stof Jersey en bestaat uit 100% polyester.

 

Stretch

De stretch stof bestaat 90% uit polyester en 10% uit lycra en weegt 200 gram per m2. De stretch stof is leverbaar in de volgende kleuren:

 

Let op! De kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Met name de donkere kleuren lijken donkerder dan in het echt.

 

Jersey

De Jersey stof bestaat 100% uit polyester en weegt 160 gram per m2. De Jersey stof is leverbaar in de volgende kleuren:

Let op! De kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Met name de donkere kleuren lijken donkerder dan in het echt.