Textiel

Bent u op zoek naar tafellinnen voor de horeca of stoelhoezen en statafelrokken voor uw verhuurbedrijf? Ons uitgebreid en compleet assortiment horeca tafellinnen helpt u om telkens weer de perfecte sfeer te creëren. Kies uit een diversiteit van kleuren, designs, materialen en modellen. Vindt u in ons assortiment niet het juiste model of de precieze afmeting? Neem dan contact met ons op voor een passende vrijblijvende offerte op maat.


Horeca tafellinnen

 

Een mooi ingerichte ruimte en strak ingedekte tafels waarbij de kleuren op elkaar afgestemd zijn geven elk evenement een extra dimensie. Een ruimte met een warme uitstraling en een ambiance aangepast op de wensen van uw gasten. Met ons compleet en breed assortiment professionele tafellinnen behoort dit tot de mogelijkheden. Combineer ons assortiment tafelkleden, tafelrokken, statafelrokken en stoelhoezen tot uw extra dimensie


Levertijd?

Al onze standaard producten zoals de stretch statafelrokken, stretch tafelrokken, tafelklemmen en stoelhoezen zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor de tafelkleden en diverse tafelrokken hanteren wij geen standaard maar produceren wij volledig op order aan de hand van uw wensen.


Op maat gemaakt?

Staat uw model of afmeting niet tussen onze standaard assortiment tafellinnen? Wees gerust! Wij kunnen volledig naar uw wensen produceren. De prijs is daarbij afhankelijk van de aantallen waarin u het op maat gemaakte product wil bestellen.


Hoogwaardige materialen!

Voor ons assortiment professionele tafellinnen gebruiken wij alleen de beste materialen. U heeft de keuze uit katoen, polyester en vlaslinnen (50% katoen en 50% polyester). Wij werken daarbij met de beste toeleveranciers uit de markt. Mocht u onverhoopt toch andere wensen hebben met betrekking tot onze materialen of standaard tafelrokken, tafelkleden en stoelhoezen, dan horen wij deze graag van u.


Wilt u advies over uw pakket tafellinnen?

Kom dan gezellig langs in onze showroom voor een kop koffie en advies. In onze showroom hebben wij de verschillende stalen van de materialen en hebben wij diverse tafelrokken, statafelrokken en stoelhoezen uit gestald staan. Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom? Onze adviseurs nemen graag telefonisch contact met u op en indien nodig komen wij graag bij u op bezoek. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Bel voor een afspraak naar +31(0)412-481740 of klik hier voor ons contactformulier!