Pagodetenten

Van Vugt Event Products is uw vaste toeleverancier van Pagodetenten, Aluhallen, Verkoopstands, Opslagtenten en Tentvloeren. Onze pagodetenten zijn direct uit voorraad te koop. Voor elke professionele tent zijn er constructieberekeningen en brandcertificaten aanwezig. Voor meer informatie klik hier!

Pagodetent Berlin

Pagodetent Berlin

Pagodetent Paris

Pagodetent Paris

Zeshoek Pagodetent Hexagon

Zeshoek Pagodetent Hexagon

Pagodetent Brussel

Pagodetent Brussel

Tentvloeren

Tentvloeren


Pagodetenten en Aluhallen

 

Lengte x breedte x hoogte, de drie kenmerken van ruimte. Van Vugt Event Products voegt de vierde dimensie toe aan ruimte, Design. Dankzij onze diversiteit in vormen, maten en kleuren zorgen onze professionele partytenten keer op keer ervoor dat u kunt voldoen aan de eisen en wensen van uw klant. Gecombineerd met onze snelle levertijden, concurrerende prijzen en een persoonlijke aanpak zijn wij de ideale partner voor u.

 

Onze pagodetenten en alu hallen zijn ontworpen om design te combineren met functionaliteit, uniformiteit, duurzaamheid en veiligheid.

 

Functionaliteit:

Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van constructieontwerp, gecombineerd met feedback van onze klanten, zijn onze pagodetenten en alu hallen zo ontworpen dat de montage- en demontage tijd enzo laag mogelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat u onze pagodetenten en alu hallen gemakkelijk en economisch kunt plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om uw partytent van logo tot fullcolour te laten bedrukken.

 

Uniformiteit:

In het ontwerp van onze pagodetenten en alu hallen hebben wij waar mogelijk uniformiteit toegepast. Dit zorgt ervoor dat u verschillende onderdelen van onze professionele tenten onderling kunt uitwisselen zo dat u flexibel en efficiënt kunt werken. Door gebruik te maken van koppelgoten en tochtstrips kunt u elk model partytent wind- en waterdicht aan elkaar koppelen.

 

Duurzaamheid:

Om duurzaamheid en kwaliteit van onze pagodetenten, alu hallen en tent vloeren te garanderen werken wij alleen met de beste toeleveranciers uit de markt. De profielen die wij gebruiken voor het vervaardigen van onze professionele partytenten zijn gevormd uit 6005A-T6 aluminium- legeringen met een sterktecoëfficiënt van F28. Daarbij zijn onze aluminium profielen geanodiseerd volgens QUALANOD: 2004.

 

De stalen koppelstukken zijn gemaakt van S355 legering en gelast in overeenstemming met het verleende SLV DIN 18800 certificaat. De stalen koppelstukken zijn daarna verzinkt in over- eenstemming met de PN EN ISO 1461 standaard.

 

Voor onze PVC zeildoeken maken we gebruik van de producten van Sattler AG. Dit PVC zeildoek is gecertificeerd volgens de standaarden DIN 4102 B1 en M2. Voor al onze alu hallen en pagode- tenten gebruiken we een tweetal kwaliteiten te weten standaard lichtdoorlatend zeildoek met een basisgewicht van 650gr/m2 en niet lichtdoorlatend zeildoek (opaak) met een basisgewicht van 750gr/m2.

 

Veiligheid:

Onze producten zijn voorzien van alle veiligheidscertificaten, zoals brandcertificaten. De Alu hallen en pagodetenten zijn voorzien van de benodigde constructieboeken, contructie- berekeningen en voldoen aan de strengste internationale constructiestandaarden

(EUROCODE en DIN standaarden), inclusief deze gerelateerd aan sneeuw- en windstandaarden.