Reclametotem

 

Een mooi ontworpen reclametotem aan de ingang van uw bedrijf of aan de rand van de parking van uw evenement, zorgt er voor dat uw bedrijf of product direct opvalt bij de bezoekers. Een reclametotem is het eerste visitekaartje voor uw bedrijf.


Samen met u creëren wij een reclametotem op maat. Uw logo, productafbeelding, contactgegevens of simpelweg, een uitnodigende "welkom", kan full color worden bedrukt op onze serie reclametotems.


U kunt kiezen uit diverse afmetingen en kleuren reclametotems. Zodra wij uw idee kennen, gaan wij graag over tot de uitwerking van het ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp produceren wij uw gewenste totem snel en vakkundig. Wilt u liever reclameboog, een reclamekubus of een promotietent? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. Contacteer ons voor prijzen en mogelijkheden.


Air tight

Onze opblaasbare producten zijn allemaal 'air tight', oftewel luchtdicht. Dat houdt in dat deze producten na opblazen geen actieve luchttoevoer nodig hebben en dus overal te plaatsen zijn, ook daar waar geen elektriciteit voor een pomp voor handen is.
 

 

Totem 1002

Totem 1003

Totem 5302

Totem 5303

Diameter buis

Ø 1m
Ø 1m
Ø 0,53m
Ø 0,53m

Hoogte 

2m
3m
2m
3m