Tent bedrukken tent-bedrukken

Tent bedrukken

 

Zoekt u een bedrukte promotietent, reclametent, reclameboog of een mooie bedrukte pagodetent?


Al onze professionele Easy Up tenten, vouwtenten, pagodetenten, aluhallen en opblaasbare tenten en producten zijn volledig full color te bedrukken met de nieuwste technieken. Of het nu gaat om uw logo of een volledig full color bedrukte tent met uw productafbeeldingen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij kunnen alles perfect naar uw wensen bedrukken. Dit doen wij snel en efficiënt met de volgende druktechnieken:


DIGITAALDRUK:

Wij werken voornamelijk met digitale drukproces wanneer een tent geheel of voor een groot gedeelte full color bedrukt dient te worden. Bij het digitale drukproces bedrukken wij direct de gewenste bedrukking op het PVC of polyester. Hierna wordt het PVC of polyester op maat gesneden en respectievelijk gelast of geconfectioneerd.


Voordelen digitaal drukken:

  • De gehele tent kan volledig full color bedrukt worden naar uw wensen;
  • Bijna onbeperkte mogelijkheden bij de bedrukking van afbeeldingen, kleuren, foto's, enz.;
  • Voordelige manier van bedrukken bij kleinere aantallen.


ZEEFDRUK:

Wij werken voornamelijk met het zeefdrukproces wanneer er meerdere logo's, teksten of afbeeldingen op een tent komen te staan. Bij het zeefdrukproces wordt de gewenste opdruk afzonderlijk en per kleurnuance direct op de stof aangebracht door middel van een zeef. Dit drukproces loont zich voortreffelijk bij grote aantallen zodat de kosten per opdruk goedkoper worden. Het verschil met digitaal drukken is dat zeefdrukken minder kleurnuance heeft.


Voordelen van Zeefdruken:

  • Zeefdrukken heeft zeer goede kleurcontrasten;
  • Zeefdrukken heeft een zeer lange levensduur van de opdruk. Dit komt doordat de verf door het weefsel opgezogen wordt;
  • Zeefdrukken is zeer voordelig bij grote aantallen.


SUBLIMATIEDRUK:

Dit proces gebruiken wij voornamelijk voor het bedrukken van ons textiel en onze vlaggen. Hierbij wordt de stof direct met de opdruk bedrukt doormiddel van hitte.

 

Wij voeren elke druktechniek zelf uit in onze eigen fabrieken zodat wij kunnen garanderen dat uw opdruk perfect en met een gegarandeerde kwaliteit wordt uitgevoerd.

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 0412-481740