NIEUW: New Classic High End Klaptafels

Klaptafel kopen?

We zijn trots op onze nieuwe NEW CLASSIC-serie! Deze lijn met high class klaptafels biedt een ongekend luxe uitstraling. In een compleet vernieuwde ontwerp bieden onze NEW CLASSIC klaptafels een duurzaam tafelblad in antraciet en poten in donkergrijs. Het kwaliteitsblad is gemaakt van 100% puur polyethyleen, zonder meegemengde restmaterialen. Dit biedt de garantie dat iedere tafel exact dezelfde kleur heeft. Ideaal als vergadertafel.

 

High end look IJzersterk Lichtgewicht

 

Het frame van de NEW CLASSIC klaptafels bestaat uit ergonomisch gevormde stangen, waardoor deze nieuwe vergadertafels aan iedere hoek een hoog zitcomfort bieden. Met een diameter van 28 mm biedt het frame sterkte en stabiliteit. Deze luxe en duurzame klaptafels zijn extreem licht in gewicht en combineren zo een chique uitstraling met een hoog gebruiksgemak.

 

New Classic klaptafel, VVEP

 

Onze NEW CLASSIC-lijn combineert de kwaliteit en luxe van houten tafels met het gebruiksgemak en de eenvoud van blowmold klaptafels: exclusieve uitstraling en tafels die in een handomdraai zijn op te zetten. Diverse opstellingen zijn mogelijk met het gebruiksvriendelijke koppelsysteem. Hoe je de klaptafels ook neerzet, je hebt altijd groot zitcomfort. Deze kwalitatieve vergadertafels zijn perfect voor de multifunctionele vergaderruimte en vergaderopstellingen.

 

Ergonomisch tussenstangen

Meer zitcomfort
aan korte kanten

Gebruiksvriendelijk koppelsysteem

Koppelbaar aan
vier zijdes

Geïntegreerde 
voetdoppen

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina