Klaptafels

Wilt u de ideale klaptafel kopen voor uw horecazaal, school, kantoor of verhuurbedrijf?

Bij ons vindt u altijd de ideale klaptafel! Ons vaste assortiment biedt keuze uit een groot aantal klaptafels, direct uit voorraad leverbaar. U wilt nog meer keuze? Veel van onze klaptafels zijn in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar. En voor op maat gemaakte producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Tijd en opslagruimte besparen? Wij bieden ook transportkarren bij onze klaptafels: zo blijft uw voorraad handzaam en gemakkelijk te vervoeren. Dit levert u tijdwinst op! Samen met ons assortiment tafellinnen kunt u elke ruimte snel omtoveren tot de ideale ruimte voor u én uw klant. En bekijk vooral ons assortiment tafellinnen voor bijpassende tafelhoezen.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Klaptafels en inklapbare tafels een must voor elke instelling en horecabedrijf!

Ons assortiment klaptafels en inklapbare tafels hebben wij met zorg geselecteerd aan de hand van de wensen en eisen uit de professionele markt. De selectie opklapbare tafels bestaat uit een gedeelte geïmporteerde klaptafels die wij speciaal voor ons laten produceren. Maar ook een aantal klaptafels die wij alleen produceren op aan de hand van uw wensen.


Op zoek naar een klaptafel of opklapbare tafel die makkelijk te vervoeren is?

De klaptafel Brabant voldoet aan deze eisen en meer! De opklapbare tafel is niet alleen makkelijk te vervoeren maar kan ook tegen een stootje dankzij de aluminium stootrand. De opklapbare tafel Brabant is uitgevoerd met een 18 mm lichtgewicht populier multiplexblad welke minimaal drie keer gelakt is. Waarbij het blad van de klaptafel is gemaakt uit één plank multiplex. Onder het tafelblad zitten twee stapellijsten gemonteerd zodat u gemakkelijk de tafels kunt stapelen. Het onderstel van de inklapbare tafel Brabant is gemaakt van een 25 mm buis met een dikte van 1.5 mm en is gepoedercoat in de kleur zwart om de beste kwaliteit te verkrijgen. De Brabant is leverbaar in ronden klaptafels en rechthoekige klaptafels in diverse afmetingen.


De klaptafel Titan Blowmold is de lichtgewicht klaptafel die uitstekend te vervoeren en op te slaan is. Met zijn HDP tafelblad kan deze gemakkelijk tegen een forse regenbui. De opklapbare tafels van Titan zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen worden geleverd met een tafelblad uit één stuk of vouwbaar. De laatste klaptafel betreft een vouwtafel in de vorm van een draagbare koffer. Deze is ideaal om mee te nemen in de kofferbak van een auto.


Stel uw eigen klaptafel samen voor uw horecazaal!

De klaptafel Congres is onze opklapbare tafel die wij gezamenlijk met u produceren. U heeft diverse keuzes met betrekking tot de kleuren voor het tafelblad en onderstel. Het tafelblad is gemaakt van gemelamineerd 18 mm spaanplaat en is leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Naast de standaard afmetingen en kleuren kunnen wij tegen meerprijs ook andere afmetingen en kleuren leveren. Op de klaptafel Congres zit altijd een minimale levertijd van drie weken. De andere klapatfels zijn direct uit voorraad leverbaar.