showroom en demonstratieterrein

Showroom en demonstratieterrein

Onze website biedt u een overzicht van alle producten in ons assortiment, van horeca tafels, stoelen tot tafellinnen en van easy up- tot opblaasbare tenten. We begrijpen dat afbeeldingen op internet niet altijd een volledige beeld geven van een product en de kwaliteit. U bent daarom van harte welkom in onze showroom, om onze producten te leren kennen onder het genot van een kop koffie. In onze showroom of op ons demonstratieterrein presenteren wij een groot gedeelte van ons assortiment. 

Heeft u advies nodig?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche en weten precies waar een horeca-product aan moet voldoen. Wij helpen u op ongedwongen wijze graag bij het maken van uw keuze. VVEP is 6 dagen in de week geopend om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.

Wilt u een demonstratie?

Op ons demonstratieterrein kunt u onder onze leiding en met onze adviezen een demomodel van de tent van uw voorkeur opzetten. Zo ziet u meteen hoe gemakkelijk een easy up-tent geplaatst kan worden en welke kwaliteit u met onze tenten in huis haalt. Met een demonstratie kunt u goed inschatten welke waarde deze producten voor uw bedrijf kunnen zijn.

Een afspraak maken

Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle producten en varianten in onze showroom aan u te presenteren. Daarom raden wij u aan om van te voren contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat wij uw product ook hier hebben staan of liggen. Mocht uw product onverhoop niet op voorraad zijn, dan kunnen wij u wel altijd kennis laten maken met de wel de stoffen, stalen en profielen van het betreffende product.

Neem contact met ons op via onderstaande adres- of contactgegevens om een afspraak te maken.

Tot snel in onze showroom!

  


 

BezoekadresVVEP bedrijf magazijn showroom

Hoogschaijksestraat 1
5374 EC Schaijk Nederland
Telefoon: 0031-(0)412-481740
E-mail: info@vvep.nl

Mail ons