Projectinrichting


Wij adviseren u graag!

Wilt u uw kantoor, kantine, kleedkamer, winkelpand, salon of wachtruimte inrichten? Dan helpen wij u graag met het vinden van passend meubilair. Onze ervaring met zowel kleine als grote projecten stellen wij graag tot uw beschikking, of het nu gaat om het inrichten van een kleine kantine of om meubilair voor een complete horecazaal of kantoor.


Ons assortiment hebben wij zo samengesteld dat wij  u een breed scala aan design stoelen, design tafels, kapstokken en barkrukken kunnen aanbieden. Stoelen, tafels, kapstokken en barkrukken zijn bij ons in vele stijlen en prijsklassen beschikbaar. Zo vindt u bij ons trendy stoelen en trendy barkrukken van kunstleer, maar ook klaptafels in een kleur naar keuze.


De levertijden van de verschillende producten kunnen verschillen. Ons standaard assortiment barkrukken, stapelstoelen, klaptafels en barkrukken kunnen wij veelal direct uit onze eigen voorraad leveren. De standaard producten die u op onze website kunt configureren naar een bepaald eindproduct, hebben wij standaard niet op voorraad. Dit doordat wij uw gekozen eindproduct op maat maken of laten maken.


Wij werken samen met dealers, wederverkopers, architecten, binnenhuisstylisten en bedrijven die gespecialiseerd zijn in projectinrichting. Uit deze diverse mix van samenwerkingsverbanden is gebleken dat u vanuit elke branche bij ons terecht kunt.Volumekorting

Wij geven op meerdere manieren een volume korting. Zoekt u een product in grote hoeveelheden? Of zoekt u een groot aantal enkele producten? Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor volumekorting. Heef u interesse of wilt u een zakelijke vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0412-481740 of mail ons via info@vvep.nl.