Pers en PR:


De VVEP Groep – Van Vugt Event Products B.V. en LP Tent – is één van de toonaangevende groothandels in de Benelux op het gebied van aluminium constructiehallen, pagodetenten, Easy Up tenten, vouwtenten, opblaasbare tenten, vouwbaar & stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere gerelateerde producten voor de evenementen- en horecabranche.

Om dit te bereiken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe spraakmakende producten en concepten, bijzondere evenementen en verrassende activiteiten. De VVEP Groep is als organisatie altijd in beweging.

De afdeling PR kan u informeren over actuele ontwikkelingen en is het aanspreekpunt voor alle persvragen. De woordvoerders zijn bereikbaar op nummer 0031(0)412-481740.

Voor onderstaande verzoeken kunt u een e-mail sturen naar info@vvep.nl

  • Aanvragen van beeldmateriaal
  • Voorstellen voor joint-promotions of andere samenwerkingsprojecten


Sponsoring

De VVEP Groep kan niet ingaan op verzoeken van particuliere initiatieven. Op verzoeken voor donaties in de vorm van geld gaan wij in principe niet in. Wanneer uw activiteiten passen bij de stijl en het karakter van onze organisatie, kunt u een verzoek indienen voor sponsoring in de vorm van korting op producten waarmee onze bedrijfsnamen of merken duidelijk zichtbaar zijn. Voor deze verzoeken kunt u een e-mail sturen naar info@vvep.nl. Vermeld in uw bericht graag een korte omschrijving van uw voorstel.