Over ons

De VVEP Groep – Van Vugt Event Products B.V. en LP Tent – is één van de toonaangevende groothandels in de Benelux op het gebied van aluminium constructiehallen, pagodetenten, easy up tenten, vouwbaar en stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere gerelateerde producten voor de evenementen- en horecabranche.

ons-magazijn

Na ruim 20 jaar ervaring in de evenementen- en horecabranche zijn Leon en Ronnie van Vugt in 2003 gestart met de verkoop van professionele partytenten. Gaandeweg hebben wij het assortiment uitgebreid met vouwbaar & stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere branchegerelateerde producten. Sinds 2007 hebben wij de verkooptak opgesplitst in een nieuwe groothandel, onder de naam Van Vugt Event Products, waaruit in 2010 de dochteronderneming “LP Tent Nederland” is opgericht.

Onze missie

Kwaliteit, maatwerk, snelheid en scherpe prijzen: dat zijn onze uitgangspunten. Van Vugt Event Products wil bijdragen aan uw succes door kwalitatief hoogwaardige en toonaangevende (op maat gemaakte) producten snel en consistent te leveren voor een eerlijke prijs.

Als familiebedrijf zijn we gegroeid met de filosofie dat een kwalitatief product alléén niet voldoende is. Onze kracht ligt in de combinatie van een kwalitatief goed product, snelle levertijden en vooral: een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een verhuurbedrijf, school, horecaonderneming of evenement: wij luisteren naar uw wens, adviseren en stellen alles in het werk om u tijdig van dienst te zijn met het juiste product.

Producten op maat

Indien een standaard product niet toereikend is voor u, dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden voor maatwerk. Dit geldt voor ons complete assortiment, of het nu een tafelhoes of een opslagtent betreft.

 


Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij hanteren geen vaste openingstijden, maar werken voornamelijk op afspraak. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u bij ons ook in de avond of in het weekend een afspraak inplannen. 

 


 

Belangrijke gegevensVVEP bedrijf magazijn showroom

De Kazematten 20 
6681CS Bemmel Nederland
Telefoon: 0031-(0)412-481740
E-mail: info@vvep.nl

Mail ons   Bel ons