Meubilair

Let op in verband met vakantie zijn we beperkt aanwezig tussen 29-07-2024 en 12-08-2024.

 

Meubilair voor al uw evenementen

Zoekt u spreekgestoelte, afzetpalen of kapstokken voor uw horeca evenement? In ons grote assortiment aan horecameubilair vindt u wat u nodig heeft voor uw evenement. Komt er een spreker of verwacht u meer bezoek dan uw garderobe aan kan? Bij VVEP helpen wij u graag om het meubilair te leveren dat voor een sfeervolle en praktische invulling van uw bedrijf zorgt.

Mist u een product in ons aanbod? Dan gaan wij voor u op zoek! Dankzij een nauwe samenwerking met verschillende binnen- en buitenlandse leveranciers en (onze) productontwikkelaars kunnen wij de ontwikkelingen op de voet volgen of zelfs vooruit snellen.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit onze collectie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Transportkarren voor gemak en magazijnruimte!

Heeft u genoeg van het gesjouw met tafels en stoelen? Kies voor transportkarren waar uw meubilair gemakkelijk vervoert en opgeborgen kan worden. Ons gevarieerde assortiment aan meubilair heeft ook de nodige transportkarren op voorraad, waarmee u uw nieuwe stapelbare en inklapbare tafels en stoelen handig in kunt vervoeren. Met deze transportkarren maakt u effectief gebruik van uw magazijnruimte.