Horecameubilair

Stapelbaar en inklapbaar horecameubilair

 

Zoekt u stapelbare of inklapbare tafels en stoelen? Wij zijn uw partner voor al uw horecameubilair! Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Wij helpen u graag om het horecameubilair te leveren dat voor een sfeervolle inrichting op uw bedrijf zorgt.

Mist u een product in ons aanbod? Dan gaan wij voor u op zoek! Dankzij een nauwe samenwerking met verschillende binnen- en buitenlandse leveranciers en (onze) productontwikkelaars kunnen wij de ontwikkelingen op de voet volgen of zelfs vooruit snellen.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken uit onze collectie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Bespaar tijd én magazijnruimte!

Heeft u genoeg van het gesjouw met tafels en stoelen? Kies voor horecameubilair dat mobiel is en minder ruimte inneemt in uw magazijn of vrachtauto. Met ons gevarieerde assortiment meubilair krijgt uw ruimte in een handomdraai een totaal ander doel. Bovendien is nagenoeg al ons horecameubilair leverbaar met bijbehorende transportkarren. Bekijkt u vooral ook ons assortiment tafellinnen, voor een compleet nieuwe uitstraling.