Word LP Tent-dealer!

Is uw bedrijf gespecialiseerd in een niche markt binnen een bepaalde sport? Of u heeft een marketing of promotiebureau, een beursstand bedrijf, tuincentrum of een sportwinkel online of offline. Met de producten van LP Tent haalt u de kwaliteitsproducten binnen om uw omzet te verhogen en uw assortiment te verbreden. Door de flexibiliteit en kwaliteit van onze producten en diensten zijn wij als geen ander in staat om de wensen en de behoeften van u en uw klant te vervullen.

LP Tent Benelux biedt aan onze dealers een uitstekende After Sales Service. Op al onze producten zit minimaal een jaar garantie en technische ondersteuning. Ook de reserve onderdelen leveren wij direct uit voorraad. Wij maken gebruik van adviesverkoopprijzen, waardoor wij onze dealers en wederverkopers een zeer goede marge op al onze producten kunnen bieden.

Het dealerprogramma van LP Tent staat voor:

  • Fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar
  • Snelle service en leveringen
  • Vertegenwoordigers op de weg
  • Levering uit voorraad
  • Eigen technische dienst
  • Grafische dealerondersteuning voor folders en of website


Door het stijgende succes van LP Tent wereldwijd zijn wij nog steeds op zoek naar dealers of wederverkopers in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn specifiek op zoek naar dealers of wederverkopers die in een bepaalde markt of niche operen. Wilt u als dealer of wederverkoper deel uitmaken van het succes van LP Tent Benelux en profiteren van onze interessante voorwaarden? Klik dan hier voor het contactformulier of neem contact met ons op via ronnie(at)vvep.nl voor meer informatie en dealervoorwaarden.


Wij hopen u spoedig als LP Tent dealer te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,
Ronnie en Leon van Vugt