Je eigen logo op de tent van jouw motorteam?

04-12-2017 12:01

In de motorsportwereld zie je vaak mooi bedrukte vouwtenten over de krachtige motoren staan. Een beschermer tegen de zon of regen, maar ook als promotiemateriaal. Bedrukt met je eigen logo en bijvoorbeeld sponsors. In de snelle wereld van motorsport krijgt promotie een heel eigen dynamiek. De promotie binnen deze sport moet gemakkelijk herkenbaar zijn en meteen duidelijk maken om wie of wat het gaat. Kleur en duidelijke tekst zijn hier essentieel. Het is een korte en heldere presentatie van jouw merk, de tent boven jouw geliefde motor is daar onderdeel van.

Tijdens een race vallen de verschillende motoren natuurlijk op door hun veelzijdige kleur en een overdaad aan reclameteksten. Jouw sponsors verdienen hun plaats op de motor, maar ook op de vouwtent. In de aanloop naar een race ontstaat er een heus tentendorp. Wanneer de motoren in hun tenten staan, moet nog steeds duidelijk zijn welk team in welke tent huist. Zorg daarom voor persoonlijke kleuren en logo's op je tent.

Geen promotie is geen prestatie

Het kiezen van de juiste tent met de juiste bedrukking is dus belangrijk. Opvallen is in de motorsport het toverwoord. Je moet jezelf door middel van kleur en tekst zien te onderscheiden van de rest. Zonder eigen stempel op de motor, de racepakken of je team's tent is het lastig jezelf te laten opvallen in het tentndorp. Een tent heeft ook een groot oppervlak om de logo's van sponsoren te dragen. Hierin heeft het ook een belangrijk punt voor de sponsoren.

Een tent in de kleur van je motor

Gelukkig is het bij ons mogelijk je tent compleet naar eigen inzicht vorm te geven. De huidige technologieën zijn in staat elke tent volledig uniek te maken. Zo kun je met een digitaal drukproces je tent geheel naar eigen wens laten bedrukken; egaal in precies de juiste kleur, in verschillende kleuren en/of zelfs afbeeldingen zijn haarscherp op het tentdork weer te geven. VVEP werkt voornamelijk met digitale drukprocessen wanneer een tent geheel of voor een groot gedeelte full colour bedrukt moet worden.

Daarnaast is de zeefdruk een methode die VVEP toepast wanneer er meerdere logo's, teksten of afbeeldingen op een tent komen te staan. In de motorsport heb je vaak te maken met meerdere belanghebbenden (denk aan verschillende sponsoren), die allemaal hun plekje op je tent willen krijgen. Met zeefdruktechnieken is het mogelijk verschillende logo's op je tent te krijgen, zodat elke sponsor en elk logo zijn plekje kan krijgen. Jij (en jouw sponsors) willen natuurlijk wel herkend worden op de motorsportevenementen die veel bezoekers trekken. Jouw team, jouw ronkende motor als middelpunt tussen alle andere tenten. Met je tent kun je op de juiste manier opvallen.

VVEP kan je helpen met je wensen voor een geschikte tent. Met digitaal- of zeefdruk personaliseren we jouw vouwtent tot een tent van jouw motorteam. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we voor jouw team kunnen betekenen.

Geplaatst in nieuws door

VVEP

Betaal op uw eigen manier: