Het gemak van een easy up-tent

19-10-2017 15:29

easy up tent 

Veel mensen zien op tegen het opzetten van een partytent. De partytent wordt nog steeds gezien als een log en zwaar ding: het idee om uren te moeten ploeteren met buizen, doeken en onbegrijpelijke instructies vinden veel mensen beangstigend. Toch zijn er tegenwoordig juist handige, lichtgewichte en gebruiksvriendelijke partytenten verkrijgbaar, voor professioneel, maar zeker ook voor privégebruik. Wij leggen u graag uit hoe easy onze easy up tenten zijn.

Op het gebied van tenten wordt afwisselend gesproken over partytenten, vouwtenten, sneltenten en easy up tenten. We horen vaak dat het niet altijd even duidelijk is wat nu precies de verschillen zijn. Een partytent kan op verschillende manieren worden gemaakt: met buizen, stangen of zelfs opblaasbare luchtslangen. Een partytent met vouwbare delen is een vouwtent. De tenten in ons assortiment zijn easy up tenten. Deze tent dankt zijn naam aan het grote gebruiksgemak: de easy up-tenten zijn eenvoudig op te zetten. Dit betekent niet dat een easy up tent geen vouwtent is. Onze easy up tenten zijn allemaal voorzien van een eenvoudig vouwbaar scharensysteem.

 

Hoe easy is easy?

De voorpret voor uw feest of evenement hoeft niet verpest te worden door gezwoeg met een logge tent. Onze easy up tenten zijn binnen 60 seconden op te zetten. Dat is vooral te danken aan een slim ontwerp. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze tentdoeken kunnen onze tenten in elkaar worden gevouwen zónder het bovendoek te verwijderen. Dat scheelt veel werk: u hoeft het bovendoek niet los te maken, uit te spreiden en op te vouwen. In plaats daarvan schuift u tentframe en bovendoek samen in elkaar, zodat uw complete tent compact op te bergen is.

 

Het uitvouwen van uw easy up tent kan bovendien efficiënt, dankzij de gebruiksvriendelijke borgingen, bij ieder model. De zware ZP-serie heeft een slimme aluminium hendel waarmee de tent eenvoudig vast te zetten is, maar ook de lichtere borging van de ECO-serie is met één hand los en vast te klikken. Hierdoor zijn onze easy up tenten in 60 seconden uit te vouwen. Deze instructievideo is het bewijs:

 

 

Ook de apart verkrijgbare tentwanden zijn ontworpen op basis van efficiëntie: dankzij sterke randen klittenband op het bovendoek zijn er voor het bevestigen van wandjes geen koorden, knopen of andere attributen nodig.

 

Het voordeel van gemak

Door dit slimme ontwerp is iedere easy up tent zelfs met twee personen razendsnel op te zetten. Een bedrijfsjubileum, een tuinfeestje of een terrasje voor een foodtruck is daarmee binnen 60 seconden voorzien van een partytent die opvouwbaar is. Dat scheelt stress én tijd, waardoor alle energie gestoken kan worden in hapjes, drankjes en muziek. En dat is waar een feestelijk evenement volgens ons om draait: een zorgeloze, feestelijke sfeer. Een snelle voorbereiding biedt meer tijd voor plezier. Met onze easy up tenten kan uw feest gegarandeerd razendsnel beginnen. 

Geplaatst in nieuws door

VVEP

Betaal op uw eigen manier: