De jaarwisseling vieren onder de partytent

19-12-2017 14:22

De jaarwisseling is over een grote week. Een goede reden om na te denken over hoe je dit jaar feestend kunt afsluiten. Velen vinden het leuk om een mooi feetje te organiseren. Iedereen waar u omgeeft komt bij elkaar om het nieuwe jaar in te gaan. Vaak is de hele buurt op straat om vuurwerk af te steken en wenst iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar. Ben jij van plan om een leuk feestje te geven? Met de volgende tips kunt u een gezellige plek in de straat creëren en iedereen op een leuke manier een prettig nieuwjaar wensen.

Beschutting

Niet iedereen heeft een overdekte carpool of terras in de tuin, maar u kunt gemakkelijk een beschutte plek creëren door een partytent op te zetten. Regent het of staat er harde wind? Dan kunt u met zijwanden de vouwtent van de wind afschermen en staat u met de hele buurt in een aangename temperatuur.

Warmte

Natuurlijk zijn de nachten in december en janurai erg koud. Om voor voldoende warmte te zorgen is een heater onmisbaar. Een goede terrasverwarmer kan het onder een partytent zo warm maken als in een huiskamer. U kunt ook voor een gezellig kampvuurtje gaan. Zorg er dan wel voor dat het in een geschikte vuurkorf wordt gemaakt en het vuur niet onder of dichtbij de partyttent staat. Dit om vernieling van uw vouwtent te voorkomen. Mocht u dit niet hebben of te gevaarlijk vinden, kunt u ook fleecedekens uidelen, zodat u gezellig met z'n allen tegen elkaar kunt gaan staan.

Meubilair

Als het natuurlijk gezellig is blijft iedereen wat langer onder uw partytent hangen. Om het feestje aangenamer te maken voor iedereen, kunt u zorgen voor zitgelegenheden. Zorg voor enkele barkrukken en statafels bijvoorbeeld om het voor iedereen comfortabel te maken.

Muziek

Op elk feestje mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Het helpt u om samenhorigheidsgevoel te creëren en simpelweg lekker mee te zingen. Zet een van de lange lijsten op de radio (Top 2000 bijvoorbeeld) of maak zelf een afspeellijst die toepasselijk is voor de jaarwisseling.

Eten en drinken

https://i1.wp.com/sandysign.nl/wp-content/uploads/2016/01/CHAMPAGNEGLAS-OLIEBOLLEN-VRIJSTAAND.jpg?fit=1498%2C2822

Eigenlijk onbegrijpelijk dat we deze lijst hier niet mee zijn begonnen, maar oliebollen en champagne zijn elke jaarwisseling onmisbaar. Misschien vindt u het leuk om ze zelf te bakken en anders zijn ze in overvloed te halen in deze periode. Wat ook niet mag ontbreken is de fles champagne. Het populairste drankje op 1 januari 0.00u. En om de kou tegen te gaan kun je ook zorgen voor een warme kop koffie of chocolademelk.

 

Wij hebben er al zin in gekregen! Ga met de jaarwisseling de straat op en zet je vouwtent neer. De hele buurt zal het geweldig vinden. Heb je nog geen vouwtent? Bekijk onze easy up tenten, want deze kun je het hele jaar gebruiken voor al je feesten. Iedereen een fijne jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!

Geplaatst in nieuws door

Ronnie van Vugt

Betaal op uw eigen manier: