6 artikel(en)

per pagina

De jaarwisseling staat weer voor de deur. Een goede reden om na te denken over hoe je dit jaar feestend kunt afsluiten. Velen vinden het leuk om een mooi feetje te organiseren. Iedereen waar u omgeeft komt bij elkaar om het nieuwe jaar in te gaan. Vaak is de hele buurt op straat om vuurwerk af te steken en wenst iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar. Ben jij van plan om een leuk feestje te geven? Met de volgende tips kunt u een gezellige plek in de straat creëren en iedereen op een leuke manier een prettig nieuwjaar wensen.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door Ronnie van Vugt

Zet uw vouwtent goed vast

12-12-2017 13:00

Tent vastzetten

De meeste schade lijdt een vouwtent door windstoten slechte verankering van de tent. Het is van belang dat u bij het uitzetten van uw vouwtent goed denkt aan het vastzetten. Besteed genoeg aandacht aan het verankeren van de tent, zodat schade voorkomen kan worden.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

In de motorsportwereld zie je vaak mooi bedrukte vouwtenten over de krachtige motoren staan. Een beschermer tegen de zon of regen, maar ook als promotiemateriaal. Bedrukt met je eigen logo en bijvoorbeeld sponsors. In de snelle wereld van motorsport krijgt promotie een heel eigen dynamiek. De promotie binnen deze sport moet gemakkelijk herkenbaar zijn en meteen duidelijk maken om wie of wat het gaat. Kleur en duidelijke tekst zijn hier essentieel. Het is een korte en heldere presentatie van jouw merk, de tent boven jouw geliefde motor is daar onderdeel van.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een barkruk? Dit meubelstuk heeft misschien een nonchalant imago, maar wij geloven dat een goed geplaatste barkruk sfeerbepalend kan zijn. Echter is niet iedere kruk geschikt voor iedere gelegenheid. Wij vinden daarom dat de keuze voor een product gebaseerd moet zijn op de gebruiker: hoe gaat de barkruk ingezet worden? In welke setting en met welk doel? Bent u zelf op zoek naar een barkruk? Wij leggen uit waar u op moet letten!

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

easy up tent

Veel mensen zien op tegen het opzetten van een partytent. De partytent wordt nog steeds gezien als een log en zwaar ding: het idee om uren te moeten ploeteren met buizen, doeken en onbegrijpelijke instructies vinden veel mensen beangstigend. Toch zijn er tegenwoordig juist handige, lichtgewichte en gebruiksvriendelijke partytenten verkrijgbaar, voor professioneel, maar zeker ook voor privégebruik. Wij leggen u graag uit hoe easy onze easy up tenten zijn.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

Wasvoorschriften

Als u een statafelrok heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat deze rok zo lang mogelijk mooi blijft. Heldere kleuren en onbeschadigde stoffen zorgen immers voor een nette, verzorgde indruk en geven uw feestlocatie een extra sfeervolle uitstraling. Hoe blijven uw statafelrokken er als nieuw uitzien? 

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

6 artikel(en)

per pagina

Betaal op uw eigen manier: