Betaalmogelijkheden bij VVEP

In onze webwinkel kunt u op verschillende manieren betalen. Onderstaand vindt u de aangeboden betaalmogelijkheden:

 

iDeal betaling

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal:

 • Snel, simpel en veilig online betaling via je eigen bank;
 • Uw order wordt direct verwerkt;
 • iDeal is bij ons gratis.

 

PayPal-betaling

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt gebruikt door o.a. Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt het meest gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen 'privé' online PayPal-rekening.

De voordelen van PayPal / Creditcard:

 • Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd;
 • Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden;
 • Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen;
 • PayPal is bij ons geheel gratis.

 

Vooraf betaling per bankoverschrijving

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Van Vugt Event Products. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt, betaalt u niets extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is.


Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen, die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag een of meerdere dagen onderweg zijn, voordat het bij Van Vugt Event Products wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt uw bestelling – mits op voorraad- diezelfde dag verzonden.

De voordelen van vooruitbetaling:

 • Vooruitbetalen is veilig en geheel kosteloos;
 • Houd rekening met 1 á 3 werkdagen verwerkingstijd;
 • Vermeld bij het overmaken het online-ordernummer uit uw orderbevestiging;
 • De status van uw bestelling en betaling is te bekijken via de link in uw orderbevestiging.

 

Achteraf betalen / Op rekening kopen voor de zakelijke markt

Van Vugt Event Products levert alleen op rekening aan overheids- en semi-overheidsinstellingen en scholen/universiteiten. U dient hiervoor een uitreksel van uw KvK-inschrijving + een kopie van het ID bewijs van de inkoper te mailen naar info@vvep.nl. Deze mail wordt in behandeling genomen, uw aanvraag wordt voorgelegd en u krijgt altijd een antwoord of uw aanvraag akkoord is of niet. Op alle aanvragen voeren wij een Atradius Check uit om de kredietwaardigheid te toetsen.

 

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

 

Creditcard VISA, Mastercard en American Express

In onze webwinkel accepteren wij tevens alle VISA, Mastercard en American Express creditcards. U kunt dus op rekening van uw creditcard producten bij ons aanschaffen. Zodra de betaling geautoriseerd is zullen wij de producten naar u opsturen. Soms gebeurt dit binnen enkele minuten en soms kan hier één dag overheen gaan.

 

Maestro:

Het Maestro®-merk is te vinden op bijna elke bankkaart in Nederland. U heeft wellicht het opvallende rood-blauwe logo ook op de voorzijde van uw bankkaart staan. Wat kunt u allemaal met een Maestro-bankkaart doen? Waarschijnlijk weet u al dat Maestro® een betaalsysteem is waarmee u geld kunt opnemen bij geldautomaten in Europa en in de wereld. U kunt met uw bankkaart pinnen in winkels, restaurants, supermarkten en tankstations.

Ook kan er met de Maestro®-kaart online geshopt worden! Bij ons kunt u eenvoudig online betalen via Maestro, ook vanuit andere EU-landen als Groot-Brittanië, Spanje, Oostenrijk en België. U kunt online pinnen met uw Maestro-bankpas. Binnen korte tijd kunnen ook Nederlandse klanten met hun bankpas online betalen.

Het SecureCode™-systeem maakt het accepteren van online betalingen net zo veilig als een fysieke elektronische betaling op de winkelvloer. Ook wij ondersteunen het SecureCode™-systeem en bieden u veilige online Maestro-betalingen.

Wat is MasterCard® SecureCode?
Sinds mei 2010 maakt MasterCard gebruik van de 3D Secure-technologie dat bestaat uit het programma MasterCard® SecureCode™. Dit programma maakt het betalen op internet voor consumenten een stuk veiliger en draagt bij aan het terugdringen van online-fraude. Met MasterCard® SecureCode™ wordt de rechtmatige eigenaar van de bankpas geïdentificeerd met een extra controle en wordt er een bewijs van de transactie genereerd.

 

Rembours

Onze vervoerders PostNL en DPD bieden u de mogelijkheid om het orderbedrag contant te voldoen, zodra de bestelling wordt afgeleverd. U dient er rekening mee te houden dat u het bedrag contant en gepast of per pin dient te betalen wanneer u het pakket afhaalt op het dichtstbijzijnde postkantoor. Wanneer u ervoor kiest om de bestelling onder rembours te voldoen, brengen wij extra kosten in rekening die wij moeten afdragen aan onze vervoerder.

Zie onderstaand wanneer u gepast of met pin kunt betalen:

 • contant (gepast) betalen bij de postbode;
 • niet thuis of geen gepast geld? Nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor;
 • mogelijk tot € 2.000,- per zending; bij hogere bedragen wordt uw order gesplitst verzonden.

 

MiniTix

MiniTix is dé oplossing voor kleine betalingen. Het betaalsysteem kan voor vele verschillende betaalkanalen worden ingezet. Met MiniTix kunt u direct betalen via de mobiele telefoon. Ook contactloos betalen (NFC) behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kan een MiniTix-oplossing ook worden ingezet als betaalmethode op uw (mobiele) website.

 

Wanneer krijg ik mijn bestelling?


Zodra u het bedrag heeft overgemaakt en het op onze rekening staat, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging dat u uw bestelling heeft betaald. Vanaf dit moment gaat uw bestelling ons verwerkingsproces in en starten wij met het verpakken en leveren van uw bestelling. U wordt tijdens dit proces voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang.