Afzetpalen

Op zoek naar een afzetpaal of afzetkoord?

Met ons assortiment afzetpalen haalt u iedere gewenste uitstraling in huis! Onze hoogwaardige afzetpalen zijn vervaardigd van de beste materialen en met zorg afgewerkt. De klassieke afzetpalen Grandeur en Noblesse zijn echte luxe artikelen, verkrijgbaar in Gold, RVS en geborsteld RVS. De afzetpalen Kordon en Avalon bieden een meer moderne uitstraling. De afzetpalen zijn verpakt per tweetal in een doos zonder afzetkoorden. Zoekt u ook een afzetkoord? Deze zijn gemakkelijk per stuk te bestellen! Ieder afzetkoord is leverbaar in diverse kleuren, sluitingen en stoffen. Voor al onze afzetpalen hebben wij diverse accessoires ontwikkeld zoals kaarthouders en een transportkar

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

U wilt een afzetpaal kopen!

Van Vugt Event Products is uw partner voor uw afzetpalen, afzetkoorden en muursluitingen. Of u nu een afscheiding zoekt voor uw showroom of naast uw rode loper met ons assortiment afzetpalen haalt u de perfecte ambiance in huis.


Ons standaard assortiment afzetpalen in gepolijst RVS of met gouden titanium afwerking kan vrijwel op elke situatie inspelen. U heeft de keuze uit een balhoofd model “model: Noblesse” of met een rechthoekige kop “model: Grandeur”. Onze afzetpalen zijn voorzien van een 50 mm buis met een voet van 320 mm. De afzetpaal “Grandeur” heeft een hoogte van 987 mm en de afzetpaal “Noblesse” heeft een hoogte van 935 mm.

 

Ons assortiment afzetkoorden bestaan uit een tweetal modellen: Luxe afzetkoord en Velours afzetkoord. Het verschil zit hem in het materiaal wat wij gebruiken om de koorden te maken. Het Luxe afzetkoord bestaat uit gedraaid touw in de kleuren zwart, blauw, rood en goud, en is leverbaar met een sluiting in gepolijst RVS of met gouden titanium afwerking. De velours afzetkoord is leverbaar in de kleuren, rood, zwart, blauw en bordeaux en is leverbaar met een sluiting in gepolijst RVS of met gouden titanium afwerking. Beide koorden zijn 150 cm lang.


Creëer snel en efficiënt een luxe VIP room!

Met ons nieuw bannersysteem voor onze reeks afzetpalen creëert u snel een zeer luxe afscheiding. Het bannersysteem “Chique” kunt u gemakkelijk gebruiken voor uw nieuwe of bestaande afzetpalen. Het bannersysteem bestaat een tweetal stangen RVS die u tussen uw afzetpalen kunt hangen, en een tweetal RVS platen die u onderaan uw afzetpalen kunt monteren. De banner kunnen wij momenteel direct leveren in de kleur zwart. Andere kleuren worden voor u op maat geproduceerd.

 

Uw banner bedrukken met uw Logo?

Uw banner tussen de afzetpaaltjes kunnen wij volledig bedrukken aan de hand van uw wensen. Hierbij  creëert u een mogelijkheid om uw VIP ruimte snel aan te passen aan uw wensen of aan de wensen van uw klant.


Natuurlijk hebben wij diverse accessoires voor de afzetpalen ontwikkeld zoals onze kaarthouder voor A4 formaat en muursluitingen. Natuurlijk zijn onze accessoires ook weer leverbaar met een sluiting in gepolijst RVS of met gouden titanium afwerking. Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op via ons contactformulier.