Vacatures en stages

De VVEP Groep – Van Vugt Event Products B.V. en LP Tent – is één van de toonaangevende groothandels in de Benelux op het gebied van Alu Hallen, pagodetenten, Easy Up tenten, vouwtenten, opblaasbare tenten, vouwbaar & stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere gerelateerde producten voor de evenementen- en horecabranche.

Om dit te bereiken zijn wij als organisatie altijd in beweging en op zoek naar een enthousiaste collega's en stagiairs. Bij de VVEP Groep werk je binnen een informele, creatieve en ondernemende organisatie, die is gericht op het zo goed mogelijk helpen van de klant met advies en het juiste product.

Voor meer informatie over onderstaande vacatures en stageplekken neem gerust contact op met Ronnie van Vugt, ronnie(at)vvep.nl of telefoon 0412-481740.

De volgende vacatures en/of stageplekken zijn beschikbaar:

 

Algemeen medewerker Verhuur

 

Van Vugt Verhuur B.V.

Werken bij Van Vugt Verhuur B.V., gesitueerd in Lith, tussen Oss en Den Bosch, betekent onderdeel uitmaken van een snelgroeiende familieonderneming in de verhuursector. Met ruim 20 jaar ervaring in de evenementenbranche heeft Van Vugt Verhuur B.V. naam geworven door het hele land als een bedrijf dat continu topkwaliteit levert voor een concurrerende prijs.  

 

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een fulltime collega met MBO werk- en denkniveau, die secuur, stressbestendig en klantgericht werkt. Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en een BE rijbewijs. Een CE-rijbewijs met code 95 en digitale tachograafpas is een pre. Met betrekking tot de partyverhuur/tentenbouw heb je ruimtelijk en technisch inzicht en vindt het leuk om servicegericht en probleemoplossend te werken met onze klanten en je collega’s. Je hebt een hands-on-mentaliteit en je bent bereid om, wanneer nodig is, langer door te werken om een project te voltooien. Daarnaast woon je in de directe omgeving van Oss/Den Bosch, in de buurt van Lith.

 

Dit ga je doen:

Als visitekaartje van onze onderneming zorg je voor het klantgericht uitdragen van de kwaliteit van Van Vugt Verhuur bij de opbouw en afbouw van kleine en grote evenementen. In teamverband ben je werkzaam op kantoor, magazijn en locatie. Op kantoor registreer je in ons ERP-systeem de in- en uitslag van de diverse projecten. Samen met collega’s zorg je in het magazijn voor het klaarzetten, controleren en het schoonmaken van de orders en verwerk je de retourorders. Naast het transport naar de projectlocatie ben je medeverantwoordelijk voor de op- en afbouw van het project. Daarnaast ben je prima in staat om samen met je andere vaste collega’s onze parttimemedewerkers effectief en efficiënt aan te sturen.  

 

Werken in de verhuurbranche betekent werken in een seizoensgebonden branche. Het hoogseizoen begint ongeveer begin mei en eindigt ongeveer eind september. Gedurende het hoogseizoen komt het vaak voor dat je lange dagen maakt en ook in het weekend kan worden ingezet.

 

Van Vugt Verhuur biedt jou graag

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 • Werken in een dynamisch team
 • Een marktconform salaris
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen (in overleg CE, code 95)

 

Jouw reactie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met CV te sturen naar:

Ronnie van Vugt
Herenengstraat 20
5397 BE Lith

of mail naar ronnie@vvep.nl.

Wil je meer informatie over onze organisatie dan kun je Ronnie van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0412-481740. Zie ook onze site www.vanvugtverhuur.nl.

 

 

Stagiair(e) Verkoop en Klantenservice (HBO):

Kom jij stage lopen bij de VVEP Groep? Voor het studiejaar 2016-2017 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, spontane en communicatief vaardige HBO-student.

Jouw taken: communicatie (online en pers), optimalisatie van de webshops en verkoop. De verkoop heeft betrekking op zowel directe (telefonische) verkoop als online. Naast deze werkzaamheden zal je overige ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Een studieopdracht kan in overleg worden bepaald.


Wat kun je verwachten?

Tijdens je stage zullen wij je met onderstaande competenties helpen ontwikkelen:

 • Verkoop technieken
 • Online communicatie
 • Klantenservice
 • Persoonlijke verkoop
 • Ondernemerschap


Praktische informatie:
Je kunt direct schakelen met de eigenaren en je hebt hierdoor een grote invloed op de gang van zaken. Van de student verwachten wij de volgende basisvaardigheden: spontaan, leergierig, nauwkeurig, gezellig, communicatief vaardig, het beheersen van de Nederlandse taal en zelfstandigheid.

Interesse?
Voel jij je aangesproken door deze vacature en denk jij dat je de geschikte student bent voor deze stage? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar ronnie@vvep.nl!

 


Stagiair(e) Verkoop (MBO):

Kom jij stage lopen bij de VVEP Groep? Voor het studiejaar 2016-2017 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, spontane en communicatief vaardige MBO student.

Jouw taken: verkoopbinnendienst, waaronder telefonische verkoop, online sales onderhouden. Naast deze werkzaamheden zal je overige ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Een studieopdracht kan in overleg worden bepaald.

Wat kun je verwachten?
Tijdens je stage zullen wij je met onderstaande competenties helpen ontwikkelen:

 • Verkoop technieken
 • Online communicatie
 • Klantenservice
 • Persoonlijke verkoop.

 

Praktische informatie:

Je kunt direct schakelen met de eigenaren en je hebt hierdoor een grote invloed op de gang van zaken. Van de student verwachten wij de volgende basisvaardigheden: spontaan, leergierig, nauwkeurig, gezellig, communicatief vaardig, het beheersen van de Nederlandse taal en zelfstandigheid.

Interesse?
Voel jij je aangesproken door deze vacature en denk jij dat je de geschikte student bent voor deze stage? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar ronnie@vvep.nl!