Showroom en demonstratieterrein


Heeft u een product gezien op onze website dat u graag wilt bekijken?

Kom dan gezellig langs in onze showroom en leer ons en onze producten kennen onder het genot van een kop koffie. Heeft u gedegen advies nodig of heeft u vragen over onze producten? Wij zijn 6 dagen in de week geopend om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij raden u wel aan om van te voren een afspraak met ons in te plannen, omdat de showroom alleen te bezichtigen is op afspraak. 


Wilt u een demotent opzetten?

Op ons demonstratieterrein kunt u onder onze leiding en met onze adviezen een demomodel van de tent van uw voorkeur opzetten. Zo ziet u meteen hoe vlot de tenten geplaatst kunnen worden en kunt u eenvoudig de waarde van onze tenten voor uw bedrijf inschatten.


Staat mijn artikel in de showroom?

In onze showroom of op ons demonstratieterrein presenteren wij een groot gedeelte van ons assortiment. Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle producten en varianten in onze showroom en op ons demonstratieterrein aan u te presenteren. Daarom raden wij u aan om van te voren contact met ons op te nemen, om er zeker van te zijn dat wij uw product ook hier hebben staan of liggen. Mocht uw product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan hebben wij wel de stoffen, stalen en profielen van het desbetreffende product.


Tot snel in onze showroom!