Over ons:

De VVEP Groep – Van Vugt Event Products B.V. en LP Tent – is één van de toonaangevende groothandels in de Benelux op het gebied van aluminium constructiehallen, pagodetenten, easy up tenten, vouwbaar en stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere gerelateerde producten voor de evenementen- en horecabranche. 

Vugt Event Products is in 2007 opgericht door Leon en Ronnie van Vugt uit de familiebedrijven ‘Van Vugt Verhuur’ en drankenhandel ’t Lithse Wijnhuis’. Na ruim 20 jaar ervaring in de evenementen- en horecabranche is ons familiebedrijf in 2003 gestart met de verkoop van professionele partytenten.

Gaandeweg hebben wij het assortiment uitgebreid met vouwbaar & stapelbaar meubilair, tafellinnen en ander branchegerelateerde producten. Sinds 2007 hebben wij de verkooptak opgesplitst in een nieuw groothandelsbedrijf genaamd Van Vugt Event Products waaruit in 2010 de dochteronderneming “LP Tent Nederland” is opgericht.

 

Missie:

Onze missie is bijdragen aan uw succes door kwalitatief hoogwaardige en toonaangevende (op maat gemaakte) producten snel en consistent te leveren voor een eerlijke prijs.

Als familiebedrijf zijn we gegroeid met de filosofie dat een kwalitatief product alléén niet voldoende is. Onze kracht ligt in de combinatie van een kwalitatief goed product, snelle levertijden en vooral een persoonlijke aanpak. Wij zullen alles in het werk stellen om u tijdig van dienst te zijn met het juiste product.

 

Producten op maat:

Indien een standaard product niet toereikend is voor u, dan kijken wij graag met u mee om een op maat gemaakt product te leveren. Dit geldt voor ons complete assortiment, of het nu een tafelhoes of een opslagtent betreft.

 

Showroom:

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij hebben geen vaste openingstijden, maar werken voornamelijk op afspraak. U kunt ook op de contactpagina terecht voor het maken van een afspraak. Natuurlijk kunt u bij ons ook in de avond of in het weekend een afspraak inplannen. 

 

Belangrijke gegevens:

Hoogschaijksestraat 1
5374 EC Schaijk Nederland
Telefoon: 0031-(0)412-481740
E-mail: info@vvep.nl
KvK nummer: 172.06.213
BTW nummer: NL817965269B01