4 artikel(en)

per pagina

Zet uw vouwtent goed vast

19-03-2018 13:42

tent verankeren

De meeste schade lijdt een vouwtent door windstoten en slechte verankering van de tent. Het is van belang dat u bij het uitzetten van uw vouwtent goed denkt aan het vastzetten. Besteedt genoeg aandacht aan het verankeren van de tent, zodat schade beperkt kan worden.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door Ronnie van Vugt

De juiste barkruk

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een barkruk? Dit meubelstuk heeft misschien een nonchalant imago, maar wij geloven dat een goedgeplaatste barkruk sfeerbepaldend kan zijn. Niet iedere kruk is geschikt voor iedere gelegenheid. Wij vinden daarom dat de keuze voor een product gebaseerd moet zijn op de gebruiker: hoe gaat de barkruk ingezet worden? In welke setting en met welk doel? Bent u zelf op zoek naar een barkruk? We leggen uit waar u op moet letten!

Lees meer
Geplaatst in nieuws door Ronnie van Vugt

easy up tent gemak eenvoud

Veel mensen zien op tegen het opzetten van een partytent. De partytent wordt nog steeds gezien als een log en zwaar ding: het idee om uren te moeten ploeteren met buizen, doeken en onbegrijpelijke instructies vinden veel mensen beangstigend. Toch zijn er tegenwoordig juist handige, lichtgewichte en gebruiksvriendelijke partytenten verkrijgbaar, voor professioneel, maar zeker ook voor privégebruik. Wij leggen u graag uit hoe easy onze easy up tenten zijn.

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

wasvoorschriften statafelrokken

Als u een statafelrok heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat deze rok zo lang mogelijk mooi blijft. Heldere kleuren en onbeschadigde stoffen zorgen immers voor een nette, verzorgde indruk en geven uw feestlocatie een extra sfeervolle uitstraling. Hoe blijven uw statafelrokken er als nieuw uitzien? 

Lees meer
Geplaatst in nieuws door VVEP

4 artikel(en)

per pagina